Παρασκευή, Απριλίου 29, 2005

Έπεράσαμε όμορφα όμορφα όμορφα, έπερασαμε όμορφα και τούτη τη βραδιά

μάλλον χ5. και οχι τις βραδιές, κυρίως τις μέρες.Αλλα άντε να βγάλεις ομοικαταληξία με αυτό. Έπερασαμε όμορφα όμορφα όμορφα, έπερασαμε όμορφα και τις πέντε μέρες. (αν αλλάξουμε τη μελωδία κατι γίνεται)(έχω ταλέντο τελικά μάλλον θα πρέπει να γίνω στιχουργός)(μη μου δίνετε σημασία)

Σκεφτόμουν(!!)(Ναι είναι αλήθεια)(Οχι αλήθεια είναι)(Μα γιατι δε με πιστεύεις αλήθεια σου λεω!!)(οκ το κοβω). Σκεφτόμουν γράφω, οτι οι τηλεοπτικές σημάνσεις είναι τελείως μα τελείως ηλίθιες απο όλες τις απόψεις.
1)Είναι ηλίθιες γιατι είναι ηλίθιες.
2)Είναι ηλίθιες γιατι δεν ανταποκρίνονται στα δεδομένα της κοινωνίας
3)Είναι ηλίθιες γιατι δε μου αρέσουν εμενα
.
(προσοχή ο ιος του Βυθού είναι κολλητικός)

ας τεκμηριώσουμε το 1ο: οι σημάνσεις ρομβος, τετράγωνο και Χ δεν είναι ηλίθιες οσον αφορά την πρώτη άποψη. Αντιθέτως, οι σημάνσεις κύκλος και τρίγωνο είναι τελείως μα τελείως ηλίθιες (για όσους δεν ξερουν - οχι οτι αυτό το διαβάζει και κανενας απλα ετσι για να λεμε- : κύκλος = επιθυμητή η γονική συναίνεση, τρίγωνο = απαραίτητη η γονική συναίνεση)Δεν μπορώ να καταλάβω τις προϋποθέσεις που θέτουν αυτές οι σημάνσεις. εαν είναι δηλαδή επιθυμητή η γονική συναινεση και ο γονέας αδιαφορήσει, θεωρείται κακός γονέας?(αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο ο κύκλος είναι πιο ηλίθιος απο το τρίγωνο).Εκτός αυτού όμως, ο γονέας τι πρέπει να κάνει? -και στις 2 περιπτώσεις-.Να δεί όλη την ταινία για να αποφασίσει αν θα συναινέσει και μετα να την νοικιάσει στο βιντεο κλάμπ για να τη δεί το παιδί του?Σύμφωνα με την τηλεόραση ναι, γιατι αν νομίζω σωστα, η μαγνητοσκόπηση είναι παράνομη.Απο την άλλη πλευρά, αν δεν δεί την ταινία, με ποια κριτίρια θα συναινέσει?

ας τεκμηριώσουμε το 2ο: δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλοι (νοήμονες) άνθρωποι που να διαφωνούν στο οτι οι τηλεοπτικές σημάνσεις δεν ανταποκρίνονται στα δεδομένα της κοινωνίας(ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ._).Η σημάνση ακατάλληλο για ανηλίκους είναι σίγουρα μερικώς σωστή-για ανηλικους εως 15 πχ αρα θα μπορούσε (κατα τη γνώμη μου πάντα) να συμπτυχθεί με την σήμανση κατάλληλο για ανω των 15 (Και οσον αφορά ταινίες ερωτικού και όσον αφορά θεωρητικά τρομακτικά θρίλερ).Στη σημερινή κοινωνία όμως, εαν μια τετοια ταινία προκαλέσει οποιαδήποτε ψυχολογική ζημιά σε εναν 15χρονο, τοτε αυτός ο 15χρονος σίγουρα δεν είναι συνηθισμένος.Γιατι εαν δεν κάνω λάθος, συχνά οι σημερινοι 13χρονοι έχουν περισσότερες εμπειρίες απο τους 18χρονους μιας 10ετίας πίσω.(συγνωμη αν δεν καταλαβαίνετε τι εννοω - γενικότερα - είναι λιγο μπερδεμένα οπως τα γράφω).Αρα πιστεύω οτι ουσιαστικά δεν υπάρχει ταινία που να είναι ακατάλληλη για ανηλίκους ακόμη και άνω των 15.Πιθανότατα το θέμα αυτό να μην αγγίζε τους περισσότερους, αλλα εμένα παραλίγο να με διώξουν απο το σχιζοφρενή δολοφονο με το πριονι(σιγα το θρίλερ δλδ-ελεος)

το 3ο δεν θέλει τεκμηρίωση είναι προφανές
.

συγνώμη για το συγγραφικο οίστρο παιδια :p