Κυριακή, Μαΐου 15, 2005

Το μεγάλο και φοβερό ταξίδι του σκληρού δίσκου!!

Ηταν μόνος του...περίμενε μέρες και μέρες να αγοραστεί απο κάποιον και τελικά εγινε. Ο Δημήτρης, Ο σκληρός δίσκος της εταιρίας Western Digital αγοράστηκε απο εναν δεξαεξαμισάχρονο πορωμενο.Ηταν καποια πράγματα ομως...που ο Δημήτρης δεν τα ήξερε.Του Δημήτρη, σε αντίθεση με τους φίλους του, τον Στέλιο και τον Τάσο, του έμμελε να ταξιδέψει πολυυυυυ και να περάσε πολλές και δύσκολες καταστάσεις!Ο Δημήτρης βρέθηκε στη χώρα των καννίβαλων, τη στιγμή που τρώγαν έναν άνθρωπο,πέρασε δρόμους με πολλάααα αυτοκίνητα, έστριψε αριστερά στην καμήλα,πέρασε εννια ώρες (!) μπουκώματος,ακουσε τρελές ιστορίες για γυναικολόγους που κάνουν γκριμάτσες όταν γράφουν και χωνουν πράγματα χωρις να κοιτάνε, και αλλες αμέεεετρητες περιπέτειες.Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης σήμερα επέστρεψε σπίτι του.
ας αρχίσω τα βραβεία: ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βραβειο στον Άγγελο ,στη Μαίρη (και στους γονείς τους) που μας ανέχτηκαν 9 (!!!!!) ώρες
Άλλο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βραβείο στον Άγγελο που είχε την απίστευτη υπομονή να μου αντιγράψει 120 GB (ζηλεύετε σκουλίκια ζηλεύετε)
Βραβείο Μαγειρικής στην Αντιγόνη για τον ψητό Γιώργο ο οποίος δυστυχώς φαγώθηκε μονο μισος (ε ποσο να φάμε πια, τι είμαστε, αγριάνθρωποι?)και για το άλλο που μοιάζει με πίτσα αλλα δεν ειναι (είναι ψευδαίσθηση!)
το ξαναλεω: Ευχαριστώ παρα παρα παρα παρα χ 10^10000000000 φορές τον Άγγελο για αυτά που μου έγραψε. θα τα ανταποδώσω. !!!!Χάρηκα παρα πολυ που σας γνώρισα παιδιά!περάσαμε πάρα πολυ ωραία (ενω σας ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΑΜΕ - επαναλαμβάνω - 9 ! ώρες)φουουουου γαμωτο τα ξεχνάω.Ρε Αντιγόνη τι άλλο σου είχα πει οτι ήθελα να πω!!α ναι κατι θυμαμαι
1)Εσυ που κάνεις το θόρυβο που θα έπρεπε να κάνει η maya, σταματα να πειράζεις τα παραμύθια, αφού βλέπεις οτι η Κυρήθρα δεν το θέλει.οποιος κατάλαβε κατάλαβε (μονο εγω απ οτι φαίνεται)
2)Να ενημερώσω οτι παραλίγο να δούμε Χατζηγιάννη Τερζη.Παιδια εγω θελω να το δω δεν πα να λετε ο,τι θελετε.θα χει χαβαλε ρεεεε
3)απέδειξα για άλλη μια φορά οτι ό,τι θυμάμαι χαίρομαι (->παντως πρέπει να παίζεις πάνω απο 6 μηνες για να το ευχαριστιέσαι)
4)τι αλλο....?λεγεεεε
Μου τη σπάνε απίστευτα οι τύποι που ''πουλάνε'' ευγένεια και καλοσύνη στα Λεωφορεία.Τι θες ρε φίλε?αν εγω είμαι αγενής σε σένα θα δώσω λογαριασμό?
Σας έχει τύχει ποτε να έρθει κάποιος και να σας πει: ''σηκωθείτε να κάτσει η Κυρία'' ή ''προχωρήστε παρα μέσα δε χωράει ο Κύριος''Ελεος ρε παιδιά. Έλεος.
Μια λύση για να μήν παίζουν τα παιδιά μπουγέλο είναι να απαγορεύσουμε στο κυλικείο να τους πουλάει νερά.διαφωνεί κανεις?πιστεύω οτι είναι απόλυτα λογικό.κομαντάντεεε τσε γκεβάραααααααα. ;) ;) σου εύχομαι και κούβα.
(σαν ευχή και σαν κατάρα - τα ρα ρα τα ρα- στα στενά της σαντα κλαααρααα τ'ονειρό σου δοκιμάζεις - τα ρα ρα τα ρα- )ωραία η στάμνα!γαμωτο έχω κι άλλα και τα ξεχνάω. Συγνώμη γι αυτό το τεράστιο ποστ αλλα έχω κανει πολλά νταουνλόουντ (σαν τον Δημήτρη ένα πράγμα).Χαιρετώ!

2 Comments:

At 11:29 π.μ., Blogger maya said...

Καλά του κάνατε του Γιώργου, γιατί όπως λέει η Ελίζα, εκείνος φταίει!!
(Άντε βρε! Κόμμεντ και ποιος τη χάρη μας! :P)

 
At 1:23 μ.μ., Blogger analogio said...

βρηκα χρονο για να κομεντιασω και να πω πως ηταν το πιο ξεκουραστο, βολικο, χορευτικο ;) , ταξιδοΓΟΥ-Α-ΟΥ ταξιδι έβερ ;)

οσο για τον γιωργο, ευχομαι να ειναι ελαφρυ το λιπος που τον σκεπαζει, μπου χαχα

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home