Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2006

Κατάρες

Οι χείριστες κατάρες μου προς τον "τεχνικό" του ψ.ΠΑΠΑΡΙΑ έφτιαξε.Κρατάει το ψ 3 εβδομαδες και μου το φέρνει και δε δουλευει τιποτα.δεν το συζητώ για την κάρτα δικτύου. Θα το κρατήσω κι άλλο το λαπτοπ.Δε μπορώ να βλέπω ανθρώπους που κλείνουν τα cd/dvd drives σπρώχνοντάς τα.Μου ερχεται να φωνάξω όταν το βλέπω αυτο.Αν αναρωτιέστε γιατι κοιτάξτε το ψευδώνυμό μου.Καθε λιγο και λιγάκι ακούγεται ενα μπιπ και νομιζω οτι σφυρίζει ο φούρνος (το wind of change).Τι έλεγα?Ναι.Πόσο μάλλον όταν το κάνει στο δικό μου το ψ.Δάγκωνα τα χείλη μου μιλάμε για να μην το βρίσω.Και το έκανε και συνέχεια.Για πλακα!!!ανοιγε τα drives και τα κλεινε.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.α.Πρέπει να κάνω γιόγκα.Μπορεί να είμαι ήρεμος αλλά όταν τσαντίζομαι τσαντίζομαι.Μάλλον.Κι ένα ανέκδοτο: θα μου φέρει σήμερα κάρτα δικτύου. πεχαχαχα (ε αμα γουστάρετε με τη χημική φάση..)

4 Comments:

At 11:47 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Έλα ρεεε, τι σου έκανε αυτός ο παλιοκακός! Εγώ πάντως αν θες έρχομαι να σου φτιάξω ό,τι μπορώ αν θες.

 
At 5:11 μ.μ., Blogger Kyrios Elefantas said...

συνιστώ zen και αυτοσυγκεντρωση

 
At 9:11 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

"σφυριζει ο φουρνος (το wind of change)"

χαχαχαχαχαχα εγραψες!!!!! :-D

 
At 5:03 π.μ., Blogger members of the Lilipoua Oua-Oua tribe said...

δίκιο έχει ο ελέφαντας..
Και αφού έχεις τόση αδύναμία στο drive σου (όπως όλοι μας άλλωστε) βάλε σε ευδιάκριτο σημείο κοντά στο ψ ένα χαρτι που θα κανει λιανά στον άλλον οτι 'Εε!Ωπα'..
Δεν ξερω αν εγώ τελικά θα χαιρόμουν αν άκουγα την αγαπημενη και χιλιοσφυριγμένη μελωδία των Scorpions απ¨το φούρνο μου πιο πολύ απ το να μου σφυρίζει 'Ντοντ Γιορι Μπι Χάπυ΄'!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home