Σάββατο, Μαρτίου 24, 2007

9 pm till i come

1)ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις ενα λεωφορείο να έρθει στη στάση που περιμένεις είναι να στριψεις τσιγάρο και να το ανάψεις. θα ερθει εντος 20 δεπτερολεπτων. και θα εχει σταματήσει και ανοίξει τις πόρτες. Με μη στριφτό τσιγάρο 40 δεπτερόλεπτα.
2)Μ'αρέσει να ξύνω τις κάρτες (βλ χρόνου ομιλίας καρτοκινητών κλπ) μέχρι να φαίνονται τα πάντα και να μη φαίνεται οτι υπήρχε κάτι για να ξύσεις. Όχι δεν ξέρω γιατι.
3)Μ'αρέσει να κάνω μπάνιο με εξαιρετικά παγωμένο νερό γιατί καταλαβαίνω οτι είμαι ζωντανός. Λατρεύω το οτι η καρδιά αλλάζει το ρυθμό με τον οποιο χτυπάει την ώρα που πετάς το παγωμένο νερό στην πλάτη και χρειάζεται προσπάθεια για πλήρεις αναπνοές (ναι το ξέρω οτι αυτό σύμφωνα με την ψυχολογία ονομάζεται μαζοχισμός, τι να κάνουμε έκαστος στους καφέδες.)
4)Μ'αρέσουν πάρα πολύ τα γυρίσματα του είδους που κάνουν τραγουδίστριες όπως Mariah Carey, Christina aguilera (Rihanna? :p Μαίρη) και φυσικά σχεδόν όλες οι τραγουδίστριες gospel (+ Whitney houston φυσικά)
5)Τελευταία με έχει πιάσει (και έχει αρχίσει να περνάει) ενα πολύ ισχυρό υπαρξιακό. Τόσα χρόνια δε με έπιανε. Τώρα του ήρθε. Anyway. Κατάλαβα απόλυτα το στίχο του Σωτήρη "Σ'ένα όνειρο να ζεις" και είναι απ τους απειροελάχιστους στίχους που σημαίνουν κάτι τόσο πολύ για μένα (γιατί γενικότερα πάντα ήμουν σχετικά αναίσθητος κι ας με έπιασε τώρα το υπαρξιακό) γι αυτό να πώ ενα ευχαριστώ. Μη μπερδεύεστε Σωτήρης είναι ο sotrek Σ'ενα όνειρο να ζείς είναι ο τίτλος του μπλογκ της Αμάτας που προέρχεται απο το στίχο του σωτήρη (υποθέτω;)
ΤΟΥΤΟΥΡΟΥΡΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥΡΟΥΡΟΥΡΟΥΡΟΥ!!!(9 pm till i come.)
Όχι αυτά τα 5 δεν ήταν μέρος μπλογκοπαίχνιδου μου ήρθε και τα έγραψα.

4 Comments:

At 6:26 μ.μ., Blogger Sotiris R. said...

Το κατάλαβες; Όταν ευκαιρήσεις πες μου και μένα τίποτις..:)
Ναι από τον στίχο αυτόν προέρχεται ο τίτλος της Αμάτας και ευχαριστώ πολύ, για την τιμή της αναφορά, και τους δυο σας..

υγ: ελπίζω τώρα που έγινες και φίρμα στο δι-βι-δι από το live Αλεξίου-Μάλαμας-Ιωαννίδης να μας λες κανα "γεια"..:p

 
At 1:39 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κι ο Λουμίδης στο είδος του. Δηλαδή στους παπαγάλους. Δηλαδή μπρααακ. Πολυ γουοντς κράκερ.

Και επίσης αν η Rihanna δεν ήταν σε παρένθεση δε θα σε είχα πια φίλο.

 
At 4:13 μ.μ., Blogger Ησυχια said...

με κάλυψε ο σοτρεκ νομίζω:)
πάνοοοο σε ποιο σημείο του λαιβ είσαιιι? εγώ γιατί δεν το είδαααα??

 
At 6:05 μ.μ., Blogger Σοφι said...

wew, για μισό λεπτό αυτό με το παγωμένο νερό ισχύει και για το καυτό νερό, επειδή εμένα μου αρέσει το πολυ καυτό νερό, όποτε κανω μπανιο με παρέα καιγονται! Κια αυτό για τα λεωφορεία ισχύει, αλλά αυτό που τα τραβάει πιο πολύ είναι όταν ανοι΄γεις παγωτό, drives them crazy man!

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home