Τρίτη, Απριλίου 25, 2006

Νύχια

Γιατί έχουμε νύχια?μου τη σπάνε τα νύχια.Δε χρησιμεύουν σε τίποτα.Ειδικά τα νύχια στα πόδια.Στα χέρια εντάξει πες χρησιμεύουν για μουσικά όργανα και για "καλλωπισμό" (λεμε τώρα - μπαμπατσα) στις γυναίκες.Α και (μπλιαχ point) για να βγάζουν κάτι γέροι (συνήθως.)(ελπίζω) το κερί απ τ'αυτιά.Αλλα τα νύχια στα πόδια δε χρησιεύουν σε τίποτααα!γιατι να τα κόβουμε καθε λιγο και λιγάκι?πιο ωραία θα ήταν να ειχε απλά δέρμα απο πάνω. σκληρό δέρμα για να μην πονάει όταν σε πατάνε.Ή έστω να μεγαλώνουν πολυ πιο αργά.νομίζω οτι έχουν περάσει οι εποχές που σκαρφαλώναμε στους βράχους και στα δέντρα γυμνοι (εκτος απο καθε τετάρτη για την εβδομαδιαια συνάντηση των σατανιστών)για να μας χρειάζονται νύχια.ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Δευτέρα, Απριλίου 10, 2006

Γκρ

Αντε και στο διάολο δηλαδη.Κάνω μάθημα με αυτον τον άνθρωπο 2 χρονια και πρώτη φορά του ζητάω να πάω τουαλέτα.Και μου λεει οχι.Θα κατουρήσω μες τη μούρη σου μαλάκα.Το ξέρω οτι το πρόβλημα ακουγεται πολυ γελοίο και παιδιάστικο αλλα είναι το αντίστοιχο "Μπορώ να πάω στην τουαλέτα" που λες οταν είσαι σε ενα ξένο σπίτι.Δεν το λές για να ζητήσεις άδεια, το λες για να μην πεις "παω στην τουαλέτα" και εννοείται οτι ο άλλος θα σου πει "πήγαινε". τι πάει να πει "οχι". ουστ.

Τα απομνημονεύματα της πεΝΤΑημερης

ναι το ξέρω οτι η πενταήμερη δεν ξέρει να γράφει.Μου τα διηγήθηκε και τα γράφω, τραβάς κανα ζόρι?Επίσης το ξέρω ελιζα οτι είναι πενθήμερη.ναι ειμαι αγράμματος.Εγώ το έλεγα οτι δεν είναι έτσι όπως τα λέγαν όλοι.Μου τη δίνει η υπερβολή.Δεν ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για μένα.και δε θα μπορούσε να ήταν απίστευτα.Δεν έχω κανένα λόγο να δεθώ και να διασκεδάσω με ανθρώπους που αντιπαθώ.Με τη δική μου παρέα των 5 ατόμων περάσαμε πάρα πάρα πολυ ωραία.Αλλα όχι απίστευτα.Βουτήξαμε ολοι μαζί στην πισίνα με τα ρούχα, ήπιαμε, χορέψαμε κάναμε μαλακίες ασταμάτητα κα κα. αλλα δεν ήταν κάτι που θα μου χαραχτεί στη μνήμη για πάντα και θα λέω "ποπο το θυμάμαι σα σήμερα". Αμα το λέω εγω οτι δε θα περάσω φανταστικά και ανεπανάληπτα κάτι ξέρω.Στα κύθηρα πέρυσι πολύ καλύτερα πέρασα.Και πολύ καλύτερα επίσης πέρασα τις 3 μερες μετά την πεΝΤΑημερη.Το κακό είναι οτι τώρα έχω ξεχάσει τα πάντα(τα μαθήματα εννοω).Εντάξει οχι τελείως, αλλα δε μπορώ να πω οτι τα θυμάμαι και πολυ καλά...Εννοειται οτι δε μετανιώνω που πήγα :p . Απλά μια διαπίστωση ήταν.Τι άλλα?Πήρα ενα ναργιλέ δώρο στον πατέρα μου. τικι τικι τικι τικι τικι τικι τικι τικι ΤΙΚΙΤΙΚΙΤΙΚΙΤΙΚΙΤΙΚΙΤΙΚΙΤΙΚΙΤΙΚΙ αυτά....
looking forward to ΚΥΘΗΡΑ 2006....και οχι μονο.Και το τέλος των εξετάσεων δε με χαλάει.