Κυριακή, Ιουλίου 17, 2005

Συζήτηση με ένα φίλο μου

μπλαμπλαμπλα κλπ κλπ και
Δημ:μπα εγω δεν ειμαι της ίδιας νοοτροπίας με σένα, έχω σχέσεις περιστασιακά αλλα ποτέ μόνιμες
Ανισ:γιατι, ειναι κακο να έχει μόνιμες?
Δημ:ναι γιατι αν θες να φασωθείς(αχεμ αχεμ, ποσα ποστ πριν ηταν αυτο με τα φασώματα) σε ένα πάρτυ δε μπορεις
Ανισ: ε και?
Δημ:τι ε και?αν σου αρέσει μια κοπέλα τι θα κάνεις?
Ανισ: ναι αλλα αν σου αρέσει η ''δική σου'' κοπέλα είναι ακόμα καλύτερα
Δημ: οχι δε συμφωνώ δε συμφωνώ.
Ελεος ρε παιδιά.Ελεος.Δε μπορώ να το καταλάβω καθόλου αυτό.Ζωα είμαστε τελείως δηλαδή?συναντιώμαστε στο δρομο και λεμε '' α κατσε θελω να φασωθούμε λιγο''.Σα τα σκυλιά που μυρίζει το ένα το άλλο και αν τους αρέσει η μυρωδιά κάνουν κουταβάκια.Μετα κανουν κι αλλα κουταβάκια, κι άλλα κουταβάκια, κι άλλα κουταβάκια και τελικώς το κάνουν και με τα κουταβάκια τους και γίνεται της πτάνας.Κατέληξα σ'ενα συμπέρασμα.Ο φίλος μου ειναι σκυλος, οπως και πολλοι άλλοι.Δεν πειράζει, φάση έχουν τα σκυλάκια.Έχουν πλάκα.Είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου (ατυχές παράδειγμα, δεν ειναι ο καλύτερος μου φίλος, και δεν ειμαι άνθρωπος.)

4 Comments:

At 5:03 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Χμου. Λίγο κουέστιοναμπλ αυτό που λες. Νομίζω ότι κάθε δύο άνθρωποι διαμορφώνουν μεταξυ τους μια σχέση ανάλογα με τους χαρακτήρες. Δεν είναι αδύνατο ένας άνθρωπος να είναι έτσι ώστε κανένας άνθρωπος να μην είναι πιο σημαντικός από τις σεξουαλικές ορμές του. Είναι υλιστικό και απρόσωπο, εγώ προσωπικά δε θα έκανα ποτέ σχέση με το φίλο σου (όχι ότι θα έκανα αλλιώς αλλά καταλαβες τεσπα).

Ντάξει πάντως δεν είναι τόσο φρικαλέο αν και εκείνος αλλά και όσες συμμετέχουν σε περιστασιακές σχέσεις μαζί του έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Είναι κάπως φρικαλέο, αλλά όχι εξωφρενικό.

(είναι που λείπω και δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε για αυτό εκτενέστερα στο MSN :P)

 
At 1:28 μ.μ., Blogger Ανισόρροπος said...

τσου τσου.συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.Μαλλον δεν κατάλαβες τι σημαίνει φάσωμα.Φάσωμα δε σημαίνει περιστασιακή σχέση, ούτε καν one night stand.σημαινει οπως είπε ο φίλτατος άγγελος ''χερια φεύγουν απο δω κι απο κει και στο τελος φευγεις-οχι εσυ:P- αναψοκοκκινισμένος χωρις να έχεις κάνει απολύτως τίποτα μονο και μονο για να πεις οτι 'φασώθηκες, ''

 
At 9:47 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Very cool design! Useful information. Go on! Tke celebrex zelnorm Benatol weight loss Chrysler pt cruiser insurance Web development archives web developer archives faqs mailin Rate of fat loss Eye lift surgery cost helen troy hair dryer Effexor effexor vs xr Brother 1020e cartridge change Recommended dose for celebrex

 
At 9:50 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

If you suffer from hair loss, hair implants may be one way to help you.
[url=http://www.hair-restoration-surgery.com/]hair restoration surgery[/url]

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home