Σάββατο, Ιουλίου 02, 2005

επιδραση τηλεορασης

Θυμήθηκα σήμερα ενα κοριτσάκι που ήξερα οταν ήμουν 9 χρονών.Το κοριτσάκι αυτό τότε ήταν 6-7 χρονών.Οι γονείς του ήταν φίλοι των γονιών μου, και το είχαν τελείως χεσμένο το κοριτσάκι, και γι αυτο το είχαν αφήσει στους παππούδες του στη Ναύπακτο (σε ενα χωριό στη Ναύπακτο χωρίς καμία επαφή με άλλα παιδιά).Το κοριτσάκι αυτό λοιπόν, έβλεπε όλη τη μέρα τηλεόραση, και τις ώρες που έβλεπε η γιαγια (σειρες όπως μεξικάνικα, Λάμψη κοκ) υποχρεωτικά έβλεπε κι αυτη τις εκπομπές της γιαγιάς.Θυμάμαι λοιπόν μια μέρα που είχαμε πάει σπίτι τους στη Ναύπακτο (των παππούδων) κι ήταν εκει και το κοριτσάκι.Οπως καθόμουν εγω με το κοριτσάκι ξεκίνησε και μου έλεγε: - Εμείς στην τάξη μου έχουμε μια δασκάλα τη Μαρια Φερνάνδα (δε θυμαμαι γμτ τα ονόματα) , και έχω πολλους φίλους : τον χοσε αρμάνδο , τον χούαν και άλλους. Έχουμε και τον Μαρκο (γκρρ δε θυμαμαι τα ονοματα) ο οποιος είναι αράπης και αγαπάει τη Μαρία χουανίτα, αλλα αυτή δεν τον θέλει γιατι είναι πολλη πλούσια κι αυτος ειναι φτωχός, και γενικά είναι πολυ στρίγγλα.Η δασκάλα μας όμως είναι πολυ καλη, αλλα αυτη η κακια η Μαρια χουανιτα δεν την θέλει. (γενικότερα ΟΛΗ την ιστορία του καρουζελ) . Της λέω εγω λοιπον ''Αυτά δεν είναι η τάξη σου, είναι το κάρουζέλ που δείχνει στην ΕΤ1. Τσαντίζεται λοιπον εκει κι αρχίζει να φωνάζει ''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙΑΙ'' τεσπα δεν καταφερα να την πείσω οτι είναι τηλεόραση και μου έλεγε κι άλλες ιστορίες. Μετα απο καμια ώρα (ήμασταν αρκετή ώρα στο σπίτι) μου λέει '' Έλα να σου δείξω κάτι'' .Με πάει λοιπόν σε ενα υπνοδωμάτιο με ενα διπλο κρεβάτι.με βάζει διπλα στο κρεβάτι, με σπρώχνει και μου λεει ''Έλα να κάνουμε σεξ,σ'αγαπάω,σ'αγαπάω!'' και προσπαθούσε να με φιλήσει.(Εγω σηκώθηκα και πήγα μέσα εννοειται :p) . Πως το βλέπετε αυτό??ήταν σόι το κοριτσάκι??μήπως κάνει τόσο κακο πλεον στα παιδια η τηλεόραση?θα ήθελα μια επιστημονική ανάλυση απο την Αντιγόνη.

10 Comments:

At 4:30 μ.μ., Blogger Αστραδενή said...

Δεν το έχεις ακούσει πως ό,τι βλέπεις κάνεις;

Το βιώμα είναι που μας επηρεάζει και δυστυχώς παιδάκια παρατημένα μπροστά σε μία τηλεόραση ζουν ό,τι βλέπουν σαν αληθινό.

 
At 6:48 μ.μ., Blogger Ανισόρροπος said...

ναι προφανώς έτσι είναι...το μονο που φοβάμαι είναι μήπως αυτό δεν ισχύει μονο για τα παιδάκια..

 
At 7:19 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Να πω κι εγώ την ταπεινή μου άποψη; Το κοριτσάκι δεν είχε τπτ, αλλά το περιβάλλον του δεν ήταν καθόλου σόι, και λογικό είναι να αντιδράσει έτσι. Ουσιαστικά το κατέστρεψαν το παιδάκι.

 
At 7:48 μ.μ., Blogger Ανισόρροπος said...

εε προφανώς δεν είχε τίποτα γονιδιακο!παιδαγωγικό είναι τελείως μαλλον. το κα(η)μ(μ)ένο...

 
At 2:40 π.μ., Blogger ilias n. said...

το μόνο που μπορεί να κάνει πια το κοριτσάκι είναι να κάνει τη "λόξα" της να φαίνεται γοητευτική. καθόλου κακά. και δεν ξέρω, αλλά όλα αυτά σχετικά με το μη υγιές περιβάλλον κλπ. μου φαίνονται μπούρδες. Έχω γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους που προήλθαν από "μη υγιές" περιβάλλον και δε μου μοιάζουν για εξαίρεση. μπορεί βέβαια να είναι.

 
At 5:02 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Μισό. Κάποιος, μεγαλώνοντας μπορεί να ξεπεράσει πράγματα που του συνέβησαν στην παιδική του ηλικία, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς ότι σε περιπτώσεις όπως αυτή που περιέγραψε ο Παναγής το κοριτσάκι έχει πάθει μια ζημιά, είναι σε μια κατάσταση παθολογική.

 
At 8:09 μ.μ., Blogger PsyxiatroZ said...

Μια χαρά το βλέπω το κοριτσάκι. Ήξερε τι ήθελε. Είπε να το παίξει "κάπωζ" για μην φανεί ότι είναι σεξομανήζ αλλά "κολλημένη" με την TV. Σπάνια βλέπουμε θυληκά να κάνουν το πρώτο βήμα. Μάλλον αυτό ενόχλησε τον ανισόρροπο. Το ότι είναι 6 χρονών δεν είναι δικαιολογία. Ήξερε τι ήθελε. Τρομερό αυτό το κοριτσάκι. Καλά που η γιαγιά δεν έβλεπε τσόντεζ μπροστά τηζ... ;)

 
At 9:01 μ.μ., Blogger Ανισόρροπος said...

θα με βίαζε ρε... :p

 
At 11:59 μ.μ., Blogger Pegasus said...

H τηλεόραση μπορεί να είναι και πολύ καλή όπως και πολύ κακή για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Αρκεί να ελέγχουν οι γονείς ή κηδεμόνες τι βλέπουν τα παιδιά τουςΥπάρχουν πάρα πολύ επικοδομητικές εκπομπές. Στο Κεμπέκ υπήρχε όταν ήμουν μικρή μια εκπομπή με διάφρα πειράματα που ήταν απλά για τα παιδάκια αλλά μάθαινε φυσικά και χημικά φαινόμενα στα παιδάκια και μιλούσε για διάφορες ευφευρέσεις και ήταν από τις πιο πετυχημένες εκπομπές. Μια άλλη ήταν με δυο αδερφια που κάνανε σαν ντοκυμαντερ αλλά για παιδιά. Οποτε μιλούσαν με απλές λέξεις και ήταν και με αστεία μέσα σε ζουγκλες, πάρκα, κλπ. Χρειάζεται να είμαστε επιλεκτικοί. Και φυσικά δε θα έπρεπε να βλέπουν σειρές που μπαναλοποιούν τα όμορφα πράγματα της ζωής. Γιατί το να βλέπουμε ή να ακούμε το σεξ παντού είναι μπαναλοποίηση και μάλιστα υποβιβάζει την ομορφιά της ερωτικής πράξης.

 
At 7:45 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Looking for information and found it at this great site... Lesbo cafe Wanted second hand caravan awnings Jackson taxes Pornstar measurements 5'3 Free teen blowjob thumbnails Wwwremax realty knoxville Tiny tits fingering herself http://www.order-ambien.info/once-opon-a-mattress.html Oldsmobile dealer chicago gmc rear brakes p 30 motorhome payday loan with no faxing using savings account laptop magazine Laser hair removal pearland texas chat with naked teens Reinecke motor sports Seo company luba Belledandy hentai Call center representative wb job venlafaxine caused glaucoma

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home